Disclaimer

Wij bedanken u voor een bezoek aan onze website. Deze website is eigendom van en wordt beheerd door TEVEMA Technical Supply BV

 

TEVEMA gaat uiterst zorgvuldig te werk om ervoor te zorgen dat de inhoud van onze website correct is en correct wordt weergegeven.

Niettemin geeft TEVEMA geen garantie met betrekking tot volledigheid, juistheid of nauwkeurigheid van de inhoud van deze website en eventuele inhoud van links. TEVEMA behoudt te allen tijde het recht de technische specificaties van haar producten te wijzigen, zonder daarover mededelingen te doen.

 

TEVEMA verzamelt geen persoonlijke gegevens tenzij u deze vrijwillig en door eigen invoer verstrekt.

 

De TEVEMA website bevat mogelijk hyperlinks naar andere sites. TEVEMA is niet verantwoordelijk voor en kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor de inhoud en regelgeving van deze sites.

 

Voor het overnemen, opslaan en verspreiden van (delen van) de inhoud en gebruik van de vormgeving, op welke wijze dan ook, dient u vooraf schriftelijke toestemming te hebben verkregen van TEVEMA Technical Supply BV

 

INSCHRIJVEN
Nieuwsbrief ontvangen
Webshop industrieële veren en normdelen voor de stempelbouw en de matrijsbouw online kopen

TECHNISCHE INFORMATIE NORMDELEN VOOR DE STEMPELBOUW EN DE MATRIJSBOUW EN INDUSTRIEËLE VEREN

Wij hanteren een minimum orderbedrag van € 25,-.  Orders onder het minimum orderbedrag worden automatisch verhoogd. 

 

Levercondities:ex works

Pakketten tot 32 kg> € 12,50 per colli. Voor evt. volgcolli € 6,50.

Freight (pallet) zendingen: Europallets (tot 500 kg) > € 80,- en bij evt. volgpallet € 65,-

Minipallets (tot 150 kg) > € 47,50 en bij evt. volgpallet € 39,50

 

* voor combinatie orders (klantspecifieke veren en standaard veren) die op verschillende data uitgeleverd moeten worden (deelleveringen), wordt apart vrachtkosten doorbelast.

 

* Wij verkopen NIET aan particulieren.

 

* Wij doen tevens NIET aan gratis sampling voor eventuele proeforders verzoeken wij u vriendelijk contact op te nemen met ons sales team.