Datastempels

Datastempels, inserts, identificatie stempels,

Het wordt steeds belangrijker om de produktie volgorde begrijpelijk en transparant te maken. Daartoe heeft de toepassing van datastempels zich als een uitstekende oplossing getoond voor verschillende produkt groepen. Hierdoor kan de fabrikant verschillende kwaliteitsoorten bepalen op elk tijdsstip; zoals datum van produktie, gebruikt materiaal, serie nummers etc. De datastempels kunnen voor bijna elke materiaalsoort gebruikt worden, zoals plastic, rubber, aluminium, PUR schuim en dergelijke.

Wij kunnen datastempels ontwikkelen volgens uw eigen specificaties. Het is zelfs mogelijk om datastempels te leveren met slechts 3 mm doorsnede. Vraag naar de mogelijkheden.

Daarnaast kunnen de toegepaste inzetstukjes snel uitgewisseld worden, bijvoorbeeld aan het einde van het jaar. Het vervangen van de inzetstukjes kan gebeuren zonder  de matrijs uit de machine te halen.

Wij leveren een grote variëteit aan markeringsstempels en inserts. De range is tussen de 3 en 40 mm volgens de actuele DIN of ISO normen.

 

 

 

In ons assortiment zitten o.a. de volgende data/ markeringsstempels:

* Identificatie stempels met een veranderbare datum

* Electrode en stempel inserts, zoals met het recycle symbool, CE symbool, Voedselmerk, Product markering, data stempel

  (5 -10 jaar), getallen / letter stempels, herstel electrodes, datavelden voor 1 jaar, data met jaar stempels etc.

 

 

 

Indien u meer informatie wenst over onze datastempels kunt u een email sturen aan sales@tevema.com

of door te bellen naar (+31)-(0)20-6822961.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Scroll To Top