Automotive normdelen

Sinds 2011 is TEVEMA leverancier van normdelen van OMCR uit Italië voor de automotiveindustrie. Naast een standaardassortiment normdelen, kunnen wij ook op klant specificatie leveren. Vraag naar de mogelijkheden Tel. +(31).20.6822961.

Wij verwijzen naar de website : www.omcr.it

Componenten voor de Automotive stempel industrie

Het standaard programma Automotive stempel onderdelen bevat meer dan 1500 verschillende artikelen in overeenstemming met de standaards en normen van alle Europese auto producenten, zoals Volkswagen, Audi, GM, Opel, Fiat, Peugot, Daimler, Renault, Citroën, Ford en BMW.

.

Geleide elementen voor Automotive industrie

Het geleide elementen programma voor de Automotive industrie bestaat uit de volgende onderdelen: Bussen, Zuilen, Platen en Blokken. Deze worden geproduceerd volgens de kwaliteits standaarden: DIN, VDI en AFNOR. De toegepaste materialen zijn door een zorgvuldig selectie en grondige testen gekozen. Hierdoor kan een hoge kwaliteit en duurzaamheid worden geboden.

Cam Units

Het Cam Unit programma bestaat uit 4 uitvoeringen: CHD, CRX, CLB en CHV. Waaronder een Cam Unit, type CHV, die voldoet aan de VDI norm.

CHD

De CHD Cam Units met hoge kwaliteit en betrouwbaarheid. Deze Cam Unit is met name geschikt voor de grote productie volumes. De beschikbare 7 uitvoeringen bieden ruimte aan ponsgereedschap van 50 tot 300mm. Werkhoeken van 0° t/m 65° in stappen van 5°. De werkkracht: F = 26- 408 kN. De Cam Unit wordt d.m.v. een drukveer of een gasveer terug gehaald. 

CRX 

  

De CRX Cam Units verbreden het "Cam Unit" programma. Deze worden met name toegepast bij kleine ruimtes en verschillende richtingen. Eenvoudig te monteren en flexibel te gebruiken op veel manieren. Elk van de 4 versies is verkrijgbaar met 3 verschillende slaglengtes: 50, 80 en 100 mm. De werkkracht: F = 76 -258 Kn.

CHV 

De CHV Cam Units voldoen aan de VDI norm. De beschikbare 9 uitvoeringen bieden ruimte aan ponsgereedschap van 60 tot 400 mm. Werkhoeken van 0° t/m 75° in stappen van 5°. De werkkracht: F = 120 -900 kN. Tevens zijn deze Cam Units zeer compact.

 CLB 

De CLB Cam Units bieden een erg concurrerende uitvoering/prijs ratio en zijn compacter en meer overgedimensioneerd dan de CHD Cam Units. De beschikbare 5 uitvoeringen bieden ruimte aan ponsgereedschap van 200 tot 600mm. Werkhoeken van 0° t/m 60° in stappen van 5°. De werkkracht: F = 177 -508 Kn. De Cam Unit wordt d.m.v. een drukveer of gasveer teruggehaald.

 Hijs (Lifting) Elementen

Het programma Hijs elementen voor gereedschappen staat voor een hoge kwaliteit en betrouwbaarheid. De geleverde Hijs Elementen zijn CE gecertificeerd volgens 2006/42/CE. De Hijs elementen zorgen voor het veilig hijsen en tranporteren van uw

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Scroll To Top