Groep

Tevema Technical Supply in Amsterdam is het gespecialiseerde handelsbedrijf in standaardveren en normdelen en verzorgt snelle levering uit voorraad. Via deze website kunt u de voorraadcatalogus met een ruim assortiment aan industriële veren en normdelen downloaden. Een hardcopy kunt u via de mail aanvragen. De veren uit de voorraadscatalogus zijn eenvoudig te bestellen via onze webshop.

Tevema Amsterdam produceert kleine en middel grote series bladveren, draadvormen, drukveren, trekveren, torsieveren, en dergelijke. Productie vanaf 1 stuk is mogelijk. De levertijden zijn relatief kort, de prijzen zijn scherp.

Tevema Automotive Sp.z.o.o.  in Polen ontwikkelt en fabriceert drukveren, trekveren, torsieveren, bladveren, draadvormen en sectionaal deurveren in grote series volgens specificatie. Daarnaast is deze vestiging een belangrijke leverancier voor de auto-industrie. Zij produceert vervangingsveren voor auto's voor de after-markt. Naast de productietak heeft deze vestiging een handelstak, die de standaard industriële veren en normdelen verhandelt.

Tevema NV is het verkoopkantoor voor de Belgische markt. Deze vestiging verzorgt de verkoop van ons standaardassortiment en de specials voor de diverse vestigingen. Het kantoor is bereikbaar op tel. +32.(0)14.631162 of +32 -471-63.57.98.

Tevema Russia - Ukraïne-CIS in Moskou valt onder onze Poolse vestiging. Dit verkoopkantoor verzorgt de verkoop van vervangingsveren voor de automotive industrie, de verkoop van ons standaardassortiment veren en normdelen, en de verkoop van specials.

Elke vestiging beschikt over specifieke kennis en productiefaciliteiten en werkt volgens de laatste technische normen. TEVEMA Verenigde Verenfabriek is daardoor in staat elke industrietak te bedienen en maatwerk te leveren in de productie van technische veren. Met meer dan 80 jaar ervaring staat het bedrijf de klant terzijde met vakkundig technisch advies.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Scroll To Top