Tevema

Met meer dan 76 jaar ervaring op het gebied van technische veren en normdelen, is TEVEMA (TEchnische VEren MAatschappij) de industriële partner bij uitstek. TEVEMA produceert ondere andere drukveren, trekveren, torsieveren, konische veren, bladveren, draadvormen, en nog veel meer andere soorten draad -en bladproducten. Daarnaast is TEVEMA de leverancier van normdelen, zoals ponsnippels, uitwerppennen, pasbouten en dergelijke. U treft ons assortiment aan op deze website.

 

Ondernemingen in de meest uiteenlopende industrietakken maken gebruik van de diensten en producten van TEVEMA. TEVEMA levert o.a. aan de bouwwereld, scheepsbouw, electronica-industrie, autofabrikanten, vliegtuig- en ruimtevaartindustrie, de medische wereld, de machinebouw en metaalindustrie.

 

De kwaliteit van de producten staat voorop, daarnaast staan service en dienstverlening hoog in het vaandel. Op aanvraag is de standaardcatalogus verkrijgbaar. Onze vakkundige verenspecialisten leveren advies op maat.

 

 

 

INSCHRIJVEN
Nieuwsbrief ontvangen
Webshop industrieële veren en normdelen voor de stempelbouw en de matrijsbouw online kopen

TECHNISCHE INFORMATIE NORMDELEN VOOR DE STEMPELBOUW EN DE MATRIJSBOUW EN INDUSTRIEËLE VEREN

Wij hanteren een minimum orderbedrag van € 25,-.  Orders onder het minimum orderbedrag worden automatisch verhoogd. 

 

Levercondities:ex works

Pakketten tot 32 kg> € 12,50 per colli. Voor evt. volgcolli € 6,50.

Freight (pallet) zendingen: Europallets (tot 500 kg) > € 80,- en bij evt. volgpallet € 65,-

Minipallets (tot 150 kg) > € 47,50 en bij evt. volgpallet € 39,50

 

* voor combinatie orders (klantspecifieke veren en standaard veren) die op verschillende data uitgeleverd moeten worden (deelleveringen), wordt apart vrachtkosten doorbelast.

 

* Wij verkopen NIET aan particulieren.

 

* Wij doen tevens NIET aan gratis sampling voor eventuele proeforders verzoeken wij u vriendelijk contact op te nemen met ons sales team.